Štvrtý román série Päťdesiat odtieňov sivej vyjde 18. júna

02.06.2015 Celý región

New York/Londýn 1. júna (TASR) - Fanúšikovia románov Päťdesiat odtieňov sivej, vaše čakanie sa končí. Štvrtý román z tejto erotickej série od britskej spisovateľky vystupujúcej pod pseudonymom E. L. James vyjde vo vydavateľstve Vintage Books už 18. júna pod názvom Grey. Informácia bola zverejnená dnes. Nový príbeh je rozprávaný z pohľadu Christiana, pripomenula v správe tlačová agentúra AP.

Séria románov, ktorých sa predalo mnoho miliónov výtlačkov, sleduje ľúbostný pomer medzi miliardárom Christianom Greyom a mladou študentkou Anastasiou Steelovou. Grey, tak ako predchádzajúce vydania, vyjde ako e-kniha a paperback.

Autorka, vlastným menom Erika Mitchellová Leonardová, vo vyhlásení zverejnenom prostredníctvom vydavateľstva Vintage uviedla, že novú knihu venuje čitateľom, ktorí "žiadali... a žiadali... a žiadali... a žiadali" román rozprávaný Christianom.

"Christian je zložitá postava a čitatelia boli vždy fascinovaní jeho túžbami a pohnútkami, jeho nepokojnou minulosťou," uviedla autorka a dodala: "Navyše, každý, kto mal niekedy vzťah, vie, že príbeh má vždy dve strany."

Trilógia Päťdesiat odtieňov sivej sa začala ako fanfiction inšpirovaná románmi Súmrak (Twilight) a od roku 2011, keď ju začali vydávať, sa jej predalo vyše 125 miliónov výtlačkov. Prvý film nakrútený podľa románu sa dostal do kín tento rok a zarobil po celom svete v hrubom vyše 500 miliónov dolárov.
 

Vyberte región